Tarieven en Vergoeding

Tarieven

  • Eerst keer consult € 75,00.  Inclusief : intakegesprek, het stellen van vragen over uw huidige klachten, onderzoek, pols/tong diagnose, en acupunctuur behandeling, duurt ongeveer 90 minuten.
  • Vervolg acupunctuur behandeling : € 55,00 en duurt 60 minuten. Behandeling inclusief gesprek en extra behandeling afhankelijk van de klacht zoals : Tui Na of Cupping of GuaSha of TDP-Lamp therapie.
  • Separate Tui Na therapie / acupressuur :

30 minuten : € 30,00  /  60 minuten: € 50,00

  • Kruidenthee : € 20,00 voor 40 dagen.
  • Cupping met GuaSha : € 45,00  per sessie

De eerste keer gelieve het zorgverzekeringspasje mee te nemen , graag direct pinnen of contant betalen.

Annulering

Annuleren is mogelijk tot 24 uur van te voren zonder kosten. Te late afmeldingen (binnen 24 uur), of zonder bericht, of het niet verschijnen op de afgesproken tijd , dan zijn wij genoodzaakt de totale behandelingskosten bij u in rekening te brengen .

Let op: niet nagekomen afspraken worden niet door uw zorgverzekeraar vergoed. Indien u een afspraak wilt annuleren neemt alstublieft tijdig contact (0612328408) met ons op.

Vergoeding

 De behandelkosten van de Acupunctuur kunt u declareren via uw aanvullende zorgverzekering en komt niet ten laste van uw eigen risico, acupunctuur behandelingen vallen onder alternatieve geneeswijzen, zie www.zorgwijzer.nl ,U dient wel eerst zelf de kosten van uw behandelingen voor te schieten,

waarna u met uw nota de kosten kunt declareren bij uw zorgverzekeraar. voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Voor een bezoek aan Acupuncturist en kruiden Therapeut  Mevrouw X.L. Liu heeft U geen verwijsbrief nodig van uw huisarts.

Vergoeding van Zhong-therapeuten door zorgverzekeraars

 Klik hier

Waar kunt u terecht met uw klachten?

Zijn er klachten over de behandeling van onze praktijk dan horen we dat graag persoonlijk, maar u kunt zich ook bij KAB melden. De KAB staat voor Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen, en is ontstaan door de samenwerking van de Nederlandse Patiënten/Consumenten Federatie en een aantal beroepsverenigingen van alternatief werkende zorgverleners. De ZHONG is aangesloten bij de KAB. Klachten over bijvoorbeeld behandeling, bejegening en financiële zaken kunnen worden voorgelegd aan de KAB.

Acupuncturist en kruiden therapeut  X.L. Liu

Aangesloten bij :

Nederlandse Vereniging voor

Traditionele Chinese Geneeskunde

ZHONG https://zhong.nl/)

Registratir nr.2016053 .

Zhong is aangesloten bij de KAP ( Koepel Alternatieve Behandelwijzen https://kab-koepel.nl/ )

  

Klik hier voor de privacy verklaring

Klik hier voor de Disclamer